[VIDEO] ‘Apa Khabar Malaysia’ – B.I Umum Pelbagai Kejutan Buat Peminat Sempena Konsert Solo 30 Jun Ini!

Shopee Sale


Penyanyi K-pop, B.I bakal mementaskan konsert solo pertamanya di Malaysia yang berjudul B.I 2024 Tour ‘HYPE UP’ di Kuala Lumpur, anjuran Lo-Fi Entertainment, pada 6 petang, Ahad, 30 Jun 2024 di Mega Star Arena, KL.

Beberapa siri kejutan kepada peminat

Menjelang hari persembahan, B.I telah membawa beberapa siri kejutan kepada peminatnya dikenali sebagai ID yang bermaksud “identiti”, antaranya rakaman video ucapan, serta pengumuman artis jemputan iaitu LEO yang di bawah naungan syarikatnya untuk konsert ini di ibu kota.

Tahun lepas, LEO mengeluarkan lagu single “One Look” dan terus menarik perhatian dalam bidang hiburan.

Bukan sahaja para peminat yang telah membeli tiket berpeluang memenangi pelbagai faedah peminat atau ‘fan benefits’, mereka yang ingin membeli tiket selepas ini turut berpeluang memenangi faedah tambahan seperti berikut:

• Zon HYPE – RM788
Faedah Peminat Tambahan: Panggilan Video Eksklusif bagi 6 peminat bertuah, Sesi Goodbye untuk 100 peminat, Gambar Berkumpulan untuk 90 peminat (Satu kumpulan 30 orang)

• Zon UP – RM688
Faedah Peminat Tambahan: Sesi Soundcheck bagi 25 peminat, Sesi Goodbye untuk 50 peminat, Gambar Berkumpulan untuk 60 peminat (Satu kumpulan 30 orang)

MENARIK:  ‘Run Bella Run, Dah Berapa Peluang Awak Bagi’ – Netizen

• Zon BE – RM538
Faedah Peminat Tambahan: Sesi Soundcheck untuk 25 peminat

Jangan terlepas peluang untuk mendapatkan tiket anda melalui http://www.ticketingtix.com. Harga tiket tertakluk kepada yuran pemprosesan RM4.

Sila ikuti Lo-Fi Entertainment di Instagram (www.instagram.com/lofi.entertainment) dan Facebook (www.facebook.com/lofi.entertainmentkl) untuk maklumat lanjut dan kemas kini terkini.

Video
khabarkini
khabarkinihttps://khabarkini.com
Berita terkini, hiburan dan trending di Malaysia.

Artikel Berkaitan

IKLAN PORTALShopee SaleShopee Sale

Facebook

Facebook KhabarKini

Paling Popular