Ross Ariffin Masuk Hospital?

Shopee Sale


Umum mengetahui, pemuzik dan komposer terkenal, Ross Ariffin, 62 menerima kediaman projek perumahan rakyat (PPR) Muhibbah di ibu kota daripada Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL).

Maaf sekarang di hospital

Terbaru, menerusi laporan Harian Metro, Ross Ariffin memberitahu dia berada di hospital pada masa ini dan dipercayai tidak dapat menjawab pertanyaan media berhubung persiapan dirinya untuk masuk ke rumah baharu.

Maaf, saya sekarang ini di hospital.

Sebelum ini, Ross meluahkan rasa syukur kerana menerima kediaman itu yang disifatkan bagus dan sangat bermakna buat dirinya untuk meneruskan sisa kehidupan, sekali gus keluar daripada status gelandangan sejak lebih tiga tahun lalu.

Alhamdulillah, rezeki daripada Allah apabila saya menerima kediaman yang bagus untuk didiami tidak lama lagi. Kunci rumah, mungkin dapat minggu depan.

Rumah ini sangat bermakna kepada saya untuk berteduh dan  sebagai permulaan yang baik bagi saya untuk kembali berkarya,” katanya berharap semuanya baik-baik serta lancar.

MENARIK:  Nabil Ahmad Mohon Maaf Isu ‘Ustaz Direhatkan’, Janji Akan Lebih Berhati-Hati – ‘Maaf Andai Ada Ayat Yang Mengundang Rasa Tak Selesa’

khabarkini
khabarkinihttps://khabarkini.com
Berita terkini, hiburan dan trending di Malaysia.

Artikel Berkaitan

IKLAN PORTALShopee SaleShopee Sale

Facebook

Facebook KhabarKini

Paling Popular