Nak Jimat Duit Makan? Jom Pesan Kombo Jimat GrabFood, Beli 1, Item Kedua Dapat Diskaun 50%!

Shopee Sale


Dunia yang serba serbi digital telah membantu kita menjalani kehidupan seharian dengan lebih mudah. Semua benda yang kita nak, kita boleh pesan dengan hanya di hujung jari. Jimat masa dan tenaga.

Ada ketikanya kita sibuk dengan urusan seharian sampai tak ada masa untuk memasak di rumah. Sekarang no problem. Kita boleh gunakan aplikasi di smartphone untuk pesan makanan secara online.

Antara aplikasi paling popular digunakan oleh rakyat Malaysia, semestinya GrabFood!

Dapatkan promosi Kombo Jimat, beli 1, item kedua dapat diskaun 50%!

Buat pengguna setia GrabFood, kami ada berita baik ni. Sekarang ada promosi Kombo Jimat yang istimewa tau. Bayangkan korang beli 1 item di GrabFood, boleh dapat diskaun 50% untuk item kedua tau.

Dah ada promosi macam ni, kena la pakat dengan keluarga dan kawan korang untuk nikmati tawaran gempak ni. Cara macam ni lebih jimat dan berbaloi!

Korang boleh nikmati diskaun 50% untuk makanan di 4Fingers, Chagee, Sushi King & banyak lagi!

Bila promosi Kombo Jimat ni ada di GrabFood?

Buat korang yang tertanya-tanya tentang waktu promosi Kombo Jimat, kami ada jawapannya. Promosi ni akan ada di GrabFood bermula 23 hingga 29 Februari 2024. Promosi dalam masa terhad. Jangan sampai terlepas!

Senang cerita, korang boleh nikmati promosi Kombo Jimat selama 7 hari pada akhir bulan ni di GrabFood. Setiap hari korang boleh gunakan promosi ni. Seminggu boleh jimat duit makan. Syoknya!

MENARIK:  Alif Satar & The Locos Didakwa Anjur Showcase Dalam Gereja Di London? Ini Jawapan Empunya Diri

Jom enjoy promosi ni sempena minggu gaji!

Perasan tak? Sekarang ni tengah minggu gaji la guys. Memang waktu yang tepat la untuk pesan makanan yang dah lama korang craving di GrabFood. Self-reward pada hujung bulan la katakan.

Lebih-lebih lagi ada promosi Kombo Jimat di GrabFood. Memang enjoy la. Jangan sampai terlupa untuk gunakan promosi ni. Buat reminder siap-siap dalam smartphone korang tu tau.

Jom pesan makan guna GrabFood hari ni. Ini la peluang terbaik untuk korang berjimat!

Untuk info lebih lanjut tentang GrabFood, korang boleh terus ke laman web rasmi Grab. Jemput makan semua!

khabarkini
khabarkinihttps://khabarkini.com
Berita terkini, hiburan dan trending di Malaysia.

Artikel Berkaitan

IKLAN PORTALShopee SaleShopee Sale

Facebook

Facebook KhabarKini

Paling Popular