Maryam Younaree Teruja Tengku Ampuan Pahang Tinggal Komen Di Video, Suruh ‘Check’ Bahan Makanan Ada Alkohol Ataupun Tidak

Shopee Sale


Pempengaruh media sosial, Maryam Durian Kimchi teruja apabila Tengku Ampuan Pahang, Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah meninggalkan komen di video yang dimuat naik olehnya, baru-baru ini.

Produk ni mesra Muslim

Menerusi video yang dikongsikan, Tunku Azizah meminta Maryam untuk memeriksa bahan kandungan yang terdapat di dalam ‘bean paste’ yang digunakan olehnya pada waktu itu.

Berikutan daripada itu, Maryam secara sopan santun menjawab produk berkenaan tidak mempunyai alkohol. Isteri kepada Ryzal Ibrahim ini turut memberitahu, dia sudah melakukan carian di internet berkaitan semua bahan yang terkandung di dalam produk itu.

Ampuan Tuanku. Terima kasih Tuanku tengok video kita. Okay saya faham Tuanku risau dalam paste itu ada alkohol ataupun tidak. Maryam guna jenama ini sebab mesra untuk orang muslim. Bahan yang terdapat dalam itu pun air, kacang soya organik dan lain-lain. Tiada alkohol.

Saya beli jenama ini sebab dah buat kajian mengenai produk tersebut. Maryam guna untuk anak-anak.

Video

MENARIK:  Awal Ashaari Dipilih Jadi Wajah Usanita, Bakal Kendali Program Bual Bicara 15 Episod – ‘Saya Percaya Program Ini Memberi Nafas Baharu’
" data-video-id="7376607960719510791" data-embed-from="oembed" style="max-width:605px; min-width:325px;">
@uyounik

Replying to @Tengku Ampuan Pahang

? original sound – Duriankimchi – Duriankimchi

khabarkini
khabarkinihttps://khabarkini.com
Berita terkini, hiburan dan trending di Malaysia.

Artikel Berkaitan

IKLAN PORTALShopee SaleShopee Sale

Facebook

Facebook KhabarKini

Paling Popular