‘Jangan Takut Dengan Penyondol Tapi Takut Dengan Suami Sendiri’ – Netizen Dakwa Bella Astillah Ada ‘Trust Issue’

Shopee Sale


Viral di media sosial apabila pelakon Bella Astillah mendakwa aktres Sophia Albarakbah telah memberi kenyataan palsu mengenai kehadirannya di konsert All Stars Gegar Vaganza minggu ketiga yang berlangsung Ahad lalu.

Ada ‘trust issue’?

Berikutan daripada itu, netizen mendakwa Bella mempunyai ‘trust issue’ terhadap suaminya, Aliff Aziz. Netizen mendakwa Bella trauma seumur hidup berikutan kisah lampau yang pernah berlaku dalam rumah tangganya bersama Aliff.

Bukan itu sahaja, netizen turut memberi pesanan buat Bella agar jangan takut dengan si ‘penyondol’ kerana sesuatu perkara yang berlaku pasti melibatkan kedua belah pihak bukannya sebelah pihak sahaja.

Terdahulu, Bella turut mendakwa Sophia terus meninggalkan auditorium Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) sejurus suaminya membuat persembahan. Malah, ibu kepada dua orang cahaya mata ini turut mendakwa nama Sophia sebenarnya tiada dalam senarai tetamu yang sepatutnya hadir pada malam berkenaan.

Sekadar info, nama Sophia dan Aliff pernah terpalit dengan kontroversi apabila mereka didakwa menjalinkan hubungan cinta ketika menjalani penggambaran drama bersiri, Ku Akad Kau Dengan Bismillah.

MENARIK:  Jawi Maklum Siasatan Kes Khalwat Aliff Aziz & Ruhainies Sudah Selesai

khabarkini
khabarkinihttps://khabarkini.com
Berita terkini, hiburan dan trending di Malaysia.

Artikel Berkaitan

IKLAN PORTALShopee SaleShopee Sale

Facebook

Facebook KhabarKini

Paling Popular