Iqbal Zulkefli Sanggup Berhabis RM200,000, Cari Komposer Lagu Raya – ‘Saya Janji Tidak Akan Rosakkan Industri Muzik’

Shopee Sale


Pempengaruh dan penyanyi, Iqbal Zulkefli menyatakan dia dalam usaha mencari mana-mana komposer yang sudi bekerjasama bagi menghasilkan lagu raya Aidilfitri.

Lagu raya bajet RM200,000

Iqbal Zulkefli

Menerusi hantaran di Facebook, pemilik nama lengkap Ahmad Iqbal Zulkefli, 30, berkata dia sanggup menawarkan wang berjumlah RM200,000 bagi merealisasikan impiannya itu.

Saya cari komposer lagu raya. Bajet RM200,000 sahaja jangan lebih. Paling penting saya tidak mahu ada unsur ‘bukan-bukan’ dalam lagu.

Sementara itu, menerusi perkongsian di Instagram Story (IG Story), Iqbal berkata dia tidak menetapkan sebarang syarat untuk bekerjasama dengan komposer lama mahupun baharu.

Dalam masa sama, dia berharap tiada pihak yang akan mengambil kesempatan di atas tawaran yang disebutkan.

Saya tidak kisah untuk kerjasama dengan orang lama atau baru dalam mencipta lagu. Tetapi saya berharap tiada yang ambil kesempatan atas tawaran yang saya sebutkan.

Saya tahu untuk menilai harga dan kualiti. Ada orang profesional di belakang saya. Kita fikir untuk kerjasama yang lama. Banyak lagi lagu yang saya mahu terbitkan.

Tolong sesiapa boleh buatkan lagu raya untuk saya, bisnes sedang perlahan. Cuma masa agak suntuk, kalau boleh saya mahu buat secepat mungkin.

Untuk info, Iqbal pernah menerbitkan sebuah lagu berjudul Hujan pada 2022.

MENARIK:  Bapa Tak Sanggup Tengok Video Anak Ditarik, Diikat & Dipukul Sampai Mati

khabarkini
khabarkinihttps://khabarkini.com
Berita terkini, hiburan dan trending di Malaysia.

Artikel Berkaitan

IKLAN PORTALShopee SaleShopee Sale

Facebook

Facebook KhabarKini

Paling Popular