Ibu Kongsi Momen Terakhir Sebelum Anak Mati Ditikam 64 Kali

Shopee Sale


Tak dapat digambarkan betapa remuknya hati seorang ibu apabila anak yang dikandung selama 9 bulan 10 hari meninggal dunia akibat ditikam.

Anak lelaki ditikam 64 kali

Memetik laporan Mirror UK, tragedi berdarah itu berlaku selepas mangsa, Taylor Black yang berusia 18 tahun pulang daripada sambutan hari jadi rakannya di Stockton-on-Tees.

Difahamkan, mangsa ditikam sebanyak 64 kali termasuk 40 kali di bahagian kepala di satu lokasi di UK di mana jenayah pisau tersembunyi sering berlaku.

Susulan daripada itu, seorang individu yang dikenali sebagai Nathan Castello telah ditahan polis selepas disyaki terbabit dalam pembunuhan Taylor. Difahamkan, meskipun Castello pernah mengugut mahu mencederakan Taylor tetapi dia menafikan telah membunuh mangsa. Siasatan lanjut berhubung kes itu masih dijalankan.

Sementara ibu Taylor iaitu Lindsey Allison meluahkan rasa sedih dengan kehilangan anak sulungnya itu. Dia berkata, pelaku bukan hanya membunuh anaknya tetapi juga membunuh dia sebagai ibu.

Saya sayang anak lelaki saya untuk selama-lamanya, anak sulung saya yang kacak. Saya akan jumpa awak lagi suatu hari nanti. Sampai bila-bila sayang, bantu kami mengharungi hidup tanpa awak.

MENARIK:  ‘Setiap Manusia Ada Ujian & Fasa Naik Turun Dalam Kehidupan, Apa Yang Penting Kita Perlu Positif’ – Azharina Azhar

khabarkini
khabarkinihttps://khabarkini.com
Berita terkini, hiburan dan trending di Malaysia.

Artikel Berkaitan

IKLAN PORTALShopee SaleShopee Sale

Facebook

Facebook KhabarKini

Paling Popular