‘Buat Masa Ini Belum Ada Calon Lagi, Jika Ada Saya Tak Akan Berahsia..’ – Hafiz Hamidun

Shopee Sale


Penyanyi dan komposer terkenal, Hafiz Hamidun sudah bersedia untuk menamatkan zaman dudanya memandangkan umurnya yang kini sudah mencecah 40 tahun.

Hafiz Hamidun tak trauma soal jodoh

Ketika ditemui , Hafiz atau nama sebenarnya Mohammad Hafiz Hamidun, 40, memberitahu dia tidak trauma untuk mencari pasangan hidup meskipun sebelum ini dia pernah beberapa kali gagal dalam percintaan. Namun dalam masa yang sama, Hafiz akui dia perlu memikirkan beberapa komitmen termasuk hal perkahwinan.

Buat masa ini belum ada calon lagi. Jika ada pasti saya tidak berahsia mengenainya.

Bercerita dengan lebih lanjut, Hafiz berkata dia dan wanita tersebut berkenalan dan mengenali hati budi masing-masing ketika dunia dilanda wabak Covid-19. Namun disebabkan itu, mereka tidak berkesempatan untuk berjumpa sehinggalah pada suatu hari, dia dimaklumkan tentang pemergian arwah.

Kali terakhir saya mengenali wanita dari negara seberang juga berakhir dengan kisah duka apabila wanita itu meninggal dunia akibat virus Covid-19.

Sekadar info, Hafiz akan bergandingan dengan penyanyi dikir barat iaitu Halim Yazid menjayakan Konsert Zikir Dikir yang bakal berlangsung pada 3 Mei di Pusat Konvensyen Taman Tamadun Islam, Kuala Terengganu.

MENARIK:  ‘Alhamdulillah Rezeki Allah Bagi Tahun Ini’ – Izreen Azminda Hamil Anak Keempat

khabarkini
khabarkinihttps://khabarkini.com
Berita terkini, hiburan dan trending di Malaysia.

Artikel Berkaitan

IKLAN PORTALShopee SaleShopee Sale

Facebook

Facebook KhabarKini

Paling Popular